Competence Evolution

Sitter du på kunskap i hur man skriver säljande texter på engelska men vet inte alls vilka verktyg man kan använda för omvärldsbevakning? Eller har du stenkoll på designtrenderna för kommande år men kan inte alls grunderna i Photoshop?

Det och mycket till är sådant som vi hoppas på att vi kan dela med oss av inom vårt community genom vår nya satsning Competence Evolution. Vi undersöker sätt för att utveckla och hitta nya vägar för kunskapsdelning inom vårt community. Vi tycker det är dags att vi delar och ger tillgång till all den kunskap och kompetens som ni i våra 400 medlemsorganisationer besitter.

Projektet har nu pågått i några månader och vi har arbetat med flera medlemmar och diskuterat och tagit fram (och testat) nya fysiska koncept för kunskapsdelning. Idag har vi 30-talet medlemmar som är aktiva och driver på utvecklingen av Competence Evolution, vilket är nyckeln till framgång. Utan dessa smarta hjärnor och stjärnor blir det ingen kunskapsdelning. Hatten av till er som är igång och varmt välkomna ni som vill vara med.

För vem?

Competence Evolution vänder sig till alla inom Media Evolutions community. Syftet är att skapa plattformar där vi tillsammans kan dela kunskap. Kunskap kan vara allt från en trendspaning man gjort eller en föreläsning man vill dela med sig av, digitalt eller fysiskt.

Vad får jag ut av det?
Genom att vara del av ett community där man delar blir du och ditt företag starkare. Tänk att du lätt kan diskutera fördelar och nackdelar kring digital marknadsföring med företag som är experter på det. Eller hur man filmar en kortfilm med andra som gör det dagligen? Man behöver inte uppfinna hjulet två gånger. För dig som är nyfiken på hur en medlem tänker har vi pratat med en av våra deltagande medlemmar om kunskapsdelning, varför dom är med, vad man får ut av det och annat. Läs här.

På träffarna vi har haft i vår har vi bland annat utvecklat nya fysiska koncept att dela kunskap genom. Några av dom är: 
Move n’ talk, Fika with a topic och Metodboken. Det och mycket annat vi har kommit fram till under våren kan du läsa under dokumentation (-->)
.
Move'n talk sjösattes redan i maj, under en av våra After Works, då vi bjöd in folk till att vara med under båtturer, för att diskutera olika teman med hjälp av en moderator.

Kommande träffar
Den 9/9 presenterade vi vår nya digitala plattform thecommunity.se där vi i communityt kan dela kunskap i form av use cases, whitepapers, föreläsningar, blogginlägg etc. men också skapa fysiska träffar för kunskapsdelning. Det är i samband med Världens Bästa Morgon, kom gärna!

Hur kan jag vara med?
Maila till thecommunity [at] mediaevolution [dot] se så ger vi dig inlogg för att själv kunna skapa en sida på thecommunity.se för att kunna vara med och bidra. Enda kravet är att du är medlem i Media Evolution, vilket du kan läsa mer om här.

Har du frågor? Hör av dig till;
Pernilla, pernilla [at] mediaevolution [dot] se, community manager
Ulrika, ulrika [at] mediaevolution [dot] se, kommunikationsansvarig

Helen, helen [at] mediaevolution [dot] se, projektledare

Deltagande företag
Här ser ni medlemsorganisationer som är involverade. Det finns öppning att vara med - hör av dig:
Mannaz
ustwo
Spoon
PR with an edge
KAN
Zenit Design
.tobegin
Move Management
Ottoboni
Crunchfish
Ilector - Grafiska Akademin
Odd Hill
Pixelant
ID kommunikation
Gullers Grupp
Topvisible
Idélaboratoriet
Advantum Kompetens
040
Yellow Kid
Tictac Interactive
Guts & Glory
Communicatura
Lunds Universitet
Unsworn Industries
SVT
Region Skåne
Doc Lounge
Resultify
TOPP
IKEA