Axiell Group

Axiell utvecklar tillsammans med sina kunder, avancerade och tekniska lösningar och tjänster för bibliotek, arkiv, museer och skolor. Axiell Group, med sitt huvudkontor i Lund, är världens fjärde största företaget inom denna sektor. Utvecklingens hastighet i en värld av litteratur, musik och information i dag, gör det viktigt att förstå och reagera på processer och trender. Vår ständiga strävan är att uppnå det bästa för våra kunder, vilket vi gör genom att ha stor kunskap inom viktiga områden som utveckling, användbarhet och strategi. Vi strävar alltid efter att göra produktionen så användbar, intressant och hållbar som möjligt för våra kunder.

Axiell har anställda i Australien, Kanada, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Sverige, Storbritannien och USA. Vi är hängivna att producera världens bästa bibliotek och arkivsystem; både tekniskt avancerade och användarvänliga.

Vi är grymma på: tekniska lösningar och tjänster för bibliotek, arkiv, museer och skolor. Som ett resultat av den breda erfarenhet som vi har fått under många år, är vi den ledande leverantören av IT-system och tjänster till europeiska bibliotek.

54.5003439.0447031