Media Evolution City - kontor, möten & konferenslokaler

Media Evolution City utgör navet för Malmös mediebranscher. Mötesplatsen är skapad av medlemsorganisationen Media Evolution och förkroppsligar hela dess verksamhet. Det huvudsakliga målet med huset är att skapa förutsättningar för tillväxt och utveckling hos mediebranscherna genom att föra dem samman. Konceptet bygger på kunskapsutbyte och ett “tillsammans är vi starka”-tänk där man delar med sig och hjälps åt.

I Media Evolution City möts stora och små företag, produktionsstarka aktörer blandas med innovativa och nyskapande sådana. Mångfalden är grundläggande och här möter näringslivet akademien samt de offentliga spelarna inom medieområdet. Tillsammans med Wihlborgs Fastigheter, som äger huset, erbjuder vi ett stort utbud av kontor, konferens och mötesytor.

Häftiga lokaler i all ära och visst var vi måna om att bygga något riktigt fint men själva kärnan i bygget var våra medlemmars önskemål. En undersökning gjordes och alla fick svara på vad de skulle vilja ha på sin arbetsplats. Från svaren kunde vi utvinna tre komponenter som fick bli ledord för hela förvandlingen: Flexibelt, enkelt och låga trösklar.